Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошення про формування складу Регіональної координаційну раду з питань громадського здоров’я Харківської області

Пропозиції щодо кандидатур для включення до складу Регіональної координаційної ради з питань громадського здоров’я у Харківській області потрібно подати до 17.04.2024.

На виконання Порядку утворення та діяльності регіональних координаційних рад з питань громадського здоров’я, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2023 № 1284, та з метою сприяння координації виконання програм та проведення заходів у сфері громадського здоров’я на обласному рівні, визначення стратегічних напрямків розвитку регіональної системи громадського здоров’я при Харківській обласній військовій адміністрації створюється Регіональна координаційна рада з питань громадського здоров’я у Харківській області.

До складу регіональної ради можуть входити представники обласної військової адміністрації, її структурного підрозділу з питань охорони здоров’я, органів місцевого самоврядування, центру контролю та профілактики хвороб, інформаційно-аналітичного центру медичної статистики відповідної адміністративно-територіальної одиниці, громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері громадського здоров’я.

До складу регіональної ради може бути делеговано не більш як по одному представнику від кожної установи, організації, громадського об’єднання.

Пропозиції щодо кандидатур для включення до складу Регіональної координаційної ради потрібно подати до 17.04.2024 на електронну пошту Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації: uprzdrav@kharkivoda.gov.ua.