Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БЕЗМЯТЕЖЕНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ

Харківська обласна державна адміністрація оголошує конкурс на зайняття посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БЕЗМЯТЕЖЕНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ (далі – Конкурс).

  1. Правові підстави проведення Конкурсу.

Закон України «Про соціальні послуги»;

постанова Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 №200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору»;

розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 23.10.2021 № 521 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора надавача соціальних послуг комунального сектору».

  1. Найменування, місцезнаходження та основні напрями діяльності надавача соціальних послуг комунального сектору.

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА БЕЗМЯТЕЖЕНСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ (далі – Інтернат).

Юридична адреса та місцезнаходження Інтернату: Україна, 63652, Харківська область, Куп’янський район, село Безмятежне, вулиця Мостова, 1.

Напрями діяльності інтернату:  

- забезпечення прав та інтересів підопічних, створення належних умов для проживання/перебування, соціально-побутового обслуговування, денної зайнятості та надання медичної допомоги підопічним;

- надання соціальних послуг підопічним (стаціонарний догляд, соціальна реабілітація, представництво інтересів);

- проведення комплексу реабілітаційних заходів відповідно до індивідуального плану реабілітації.

  1. Найменування посади та умови оплати праці.

Директор КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БЕЗМЯТЕЖЕНСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ.

На посаду директора Інтернату призначається особа на умовах контракту, строк дії якого становить від одного до трьох років, за результатами конкурсного відбору відповідно до рішення Харківської обласної ради, за поданням Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації.

Умови оплати праці:

а) у 2021 році місячний посадовий оклад встановлюється за V групою з оплати праці відповідно по 14 тарифному розряду в розмірі 6 461 гривень та з 01 грудня 2021 року в розмірі 7 001 гривня і фактично відпрацьованого часу (посадовий оклад Директора визначається відповідно до наказу Міністерства праці та соціальної політики України та Міністерства охорони здоров’я України від 05.10.2005 № 308/519 «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення» (із змінами) (далі – Умови));

б) підвищення місячного посадового окладу (тарифної ставки) на 25 відсотків у зв’язку із шкідливими і важкими умовами праці і фактично відпрацьованого часу (згідно з Умовами);

в) надбавки за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи, складність, напруженість у роботі в розмірі до 50 відсотків посадового окладу (тарифної ставки) з урахуванням підвищень у межах фонду заробітної плати і фактично відпрацьованого часу (згідно з Умовами).

г) премії відповідно до діючого в Інтернаті положення про преміювання працівників, затвердженого директором Інтернату за погодженням з профспілковим комітетом у межах фонду заробітної плати (згідно з Умовами).

д) матеріальної допомоги, у тому числі на оздоровлення, у сумі не більше ніж один посадовий оклад на рік, крім матеріальної допомоги на поховання у межах фонду заробітної плати (згідно з Умовами).

  1. Період подання (із зазначенням дат початку та закінчення) документів для участі в Конкурсі, адреса, за якою приймаються документи.

Прийняття документів від претендентів на посаду директора Інтернату здійснюється протягом 15 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному вебсайті Харківської обласної державної адміністрації розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 23.10.2021 № 521 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора надавача соціальних послуг комунального сектору». Початок подання документів з 23 жовтня 2021 року.

Документи подаються за адресою: 61022, Харківська область, м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, 3 під’їзд, 6 поверх, кабінет № 205, понеділок – четвер з 8.00 год. до 17:00 год., п’ятниця – з 8.00 год. до 15.45 год. (обідня перерва з 12:00 до 12:45). Електронна адреса: dszn-kadry@sp.kh.gov.ua.

  1. Вичерпний перелік документів, що подаються претендентом для участі в Конкурсі.

Для участі в конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі за визначеною формою;
  • належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • довідку про відсутність судимості;
  • перспективний план розвитку установи;

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів, передбачених цим пунктом, лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

  1.  Кваліфікаційні вимоги до претендента.

Посаду директора Інтернату може займати особа, яка має ступінь вищої освіти магістра за відповідною галуззю знань і стаж роботи на керівних посадах не менш як п’ять років.

Претендент не допускається до участі в конкурсі у разі:

неподання ним повного пакета документів, визначених у пункті 5 цього Оголошення;

його невідповідності кваліфікаційним вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Міністерства соціальної політики України від 29.03.2017 № 518;

наявності не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

7. Дата і місце проведення конкурсу.

Проведення конкурсу на заміщення посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БЕЗМЯТЕЖЕНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ відбудеться в приміщенні Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації 16 листопада 2021 року, о 10 годині. 

Місце проведення: 61022, Харківська область, м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, 3 під’їзд, 6 поверх, кімната  201 (зала засідань).

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс та прийняття документів – завідувач сектору управління персоналом Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації Малько Ірина Михайлівна, телефон – (057) 7052695.