Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Витяг з протоколу № 1-с спільного засідання колегії обласної державної адміністрації та Харківської регіональної Ради від 21 лютого 2013 року П. 7 "Про стан роботи з контрольними документами в Харківській обласній державній адміністрації у 2012 році."

  Розглянувши питання про стан роботи з контрольними документами в Харківській обласній державній адміністрації у 2012 році, колегія обласної державної адміністрації та Харківська регіональна Рада відзначають, що питання підвищення рівня виконавської дисципліни, забезпечення повного та своєчасного виконання актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, розпоряджень і доручень голови обласної державної адміністрації є одним із основних напрямів роботи Харківської обласної державної адміністрації.
  Організація роботи з контрольними документами в обласній державній адміністрації має системний характер, дозволяє поетапно відстежувати стан виконання завдань, у разі потреби своєчасно втручатися в оперативну діяльність структурних підрозділів для попередження можливих негативних наслідків, передбачати перспективи подальшого розвитку та забезпечення конкретного результату при виконанні поставлених завдань.
  Комплекс заходів, спрямованих на своєчасне виконання поставлених завдань, запровадження нових форм і методів в роботі з контрольними документами, постійне надання методичної допомоги районним державним адміністраціям та структурним підрозділам обласної державної адміністрації, підвищення професійного рівня спеціалістів, які здійснюють функцію оперативно-технічного контролю, дозволяють забезпечувати в обласній державній адміністрації належний рівень виконавської дисципліни.
  Протягом 2012 року терміни, визначені законодавством та встановлені в документах органів влади вищого рівня, розпорядженнях та дорученнях голови обласної державної адміністрації, не порушувались.
   Разом з тим, актуальними залишаються питання повноти та якості інформації, яка надається на виконання контрольних документів, налагодження дієвої системи опрацювання документів із обмеженими термінами інформування.
Ураховуючи викладене, з метою підвищення рівня виконавської дисципліни в роботі з контрольними документами колегія обласної державної адміністрації та Харківська регіональна Рада вважають за необхідне:


1. Інформацію заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації В.В. Хоми взяти до відома.

2. Першому заступнику голови обласної державної адміністрації, заступникам голови обласної державної адміністрації, заступнику голови – керівнику апарату обласної державної адміністрації взяти до безумовного виконання п.2 доручення Прем’єр-міністра України М.Я. Азарова від 18.01.2013 № 1537/1/1-13.

3. Головам районних державних адміністрацій, керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації постійно вживати заходів щодо забезпечення своєчасного виконання завдань, визначених в актах і дорученнях Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, розпорядженнях і дорученнях голови обласної державної адміністрації.

 

Голова обласної державної
адміністрації, голова колегії
та Харківської регіональної Ради                                                                  М.М. ДОБКІН