Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю на 2024 рік (проєкт)

Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронні консультації з громадськістю: Харківська обласна військова адміністрація.

Проєкт орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2024 рік у Харківській обласній військовій адміністрації.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія рішення, яке планується прийняти за результатами електронних консультацій з громадськістю: інститути громадянського суспільства, інші зацікавлені сторони.

Мета проведення електронної консультацій з громадськістю: збір пропозицій та зауважень до орієнтовного плану консультацій з громадськістю на 2024 рік.

Текст проєкту орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2024 рік розміщено на офіційному веб-сайті обласної військової адміністрації: http://kharkivoda.gov.ua/ (рубрика «Консультації з громадськістю», розділ «Електронні консультації»).

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: 066 915 18 53

Контактна особа: Панченко Юлія Вікторівна, начальник відділу по зв’язках із громадськістю управління внутрішньої політики Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Харківської обласної військової адміністрації.

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування: upress@kharkivoda.gov.ua.

Строк подання пропозицій та зауважень: до 26 грудня 2023 року включно.