Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Громадське обговорення Завдань і заходів з виконання регіональної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2025 року.

Відповідно до порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» проводиться громадське обговорення Завдань і заходів з виконання регіональної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2025 року (далі - Програма).

Проект Програми розробляється Департаментом соціального захисту населення Харківської обласної державної (військової) адміністрації. Завдання і заходи з виконання Програми обговорено 06.07.2023 року на засіданні круглого столу за участю представників структурних підрозділів ХОВА, Головного управління Національної поліції, Головного управління державної міграційної служби та інших територіальних підрозділів міністерств і відомств у Харківській області, а також громадських об'єднань.

Зауваження та доповнення надсилати на електронну адресу Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної (військової) адміністрації: upr_truda@ kharkivoda.gov.ua до 17 липня 2023 року.

Завдання і заходи з виконання регіональної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2025 року.