Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обговорення проєкту Антикорупційної програми Харківської обласної державної (військової) адміністрації на 2023-2025 роки

Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» проводиться громадське обговорення Антикорупційної програми Харківської обласної державної (військової) адміністрації на 2023-2025 роки (далі – Програма).

Проєкт Програми розроблено відділом з питань запобігання та виявлення корупції Харківської обласної державної (військової) адміністрації.

Свої пропозиції, зауваження та доповнення до Програми просимо надсилати на електронну адресу відділу з питань запобігання та виявлення корупції Харківської обласної державної (військової) адміністрації на електронну адресу anticor@khаrkivoda.gov.ua до 28 квітня 2023 року. 

Контактна особа: головний спеціаліст відділу з питань запобігання та виявлення корупції Харківської обласної державної (військової) адміністрації - Євлаш Валентин Володимирович.

Матеріали для ознайомлення:

Проєкт АНТИКОРУПЦІЙНОЇ ПРОГРАМИ Харківської обласної державної (військової) адміністрації на 2023 – 2025 роки

Програма навчання з антикорупційної тематики в Харківській обласній державній (військовій) адміністрації

Реєстр ризиків Харківської обласної державної (військової) адміністрації