Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Семеро харківських спортсменів посіли призові місця на спартакіаді з паралімпійського та дефлімпійського плавання

На Львівщині 28 травня в Західному реабілітаційно-спортивному центрі НКСІУ завершились фінальні змагання ХХXІ Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з паралімпійського та дефлімпійського плавання серед дітей та підлітків з інвалідністю, присвячені 33-ій річниці Незалежності України.

На Харківщині за тиждень виявили та знищили більш як 1400 вибухонебезпечних предметів

З 22 по 29 травня включно піротехнічні підрозділи в Харківській області розмінували майже 758 гектарів територій, виявили та знешкодили 1438 вибухонебезпечних предметів.

Триває інформаційна кампанія «Листи до вільного Криму»

Зазначена інформаційна кампанія покликана підтримати політв’язнів і вкотре нагадати суспільству про українських бранців кремля.

Україна починає страхувати своїх інвесторів від воєнних та політичних ризиків

Експортно-кредитне агентство України починає приймати заявки на страхування інвестицій від воєнних та політичних ризиків, що було передбачено Законом України 3497-IX «Про внесення змін до Закону України “Про фінансові механізми стимулювання експортної діяльності” щодо страхування інвестицій в Україні від воєнних ризиків», який набув чинності 1 січня 2024 року.

Вакансії тижня у Харківській області

Станом на 30 травня, за даними обласної служби зайнятості, на Харківщині актуальні 2406 вакансій.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 30 травня

Ворог продовжує завдавати ударів по місту Харків і населеним пунктам області.

Евакуйовані з Богодухівщини та Куп’янщини діти проведуть відпочинок в санаторіях

Про це йшлося під час робочої зустрічі заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, начальника Куп’янської МВА Андрія Беседіна з очільником міжнародного благодійного фонду «SIRIUS» Олександром Жиленковим.

Харківська бігьорл Stefani стала однією з героїнь олімпійського серіалу про брейкінг

Міжнародний олімпійський комітет випустив серіал «Breaking Life: Road to Paris 2024».

На Харківщині розглянули пропозиції та проголосували за нові назви об'єктів топоніміки у Красноградському, Лозівському й Богодухівському районах

29 травня відбулося чергове засідання Робочої групи Харківської обласної військової адміністрації з питань деімперіалізації та деколонізації топонімії.

Харківські паралімпійці успішно виступили на Кубку світу з фехтування на візках

Харків’яни у змаганнях здобули 1 срібну та 4 бронзові нагороди.

Міжнародні донори посилюватимуть допомогу евакуйованим жителям Харківщини

Про це говорили під час зустрічі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова з головою Східноукраїнського офісу ООН із координації гуманітарних справ в Україні Алхаді Ал Баріді.

Міжнародні партнери зможуть допомогти у створенні безпечного простору закладів культури Харківщини

Про це йшлося під час зустрічі тимчасово виконуючого обов’язки Міністра культури та інформаційної політики України Ростислава Карандєєва та заступниці начальника ХОВА Віти Ковальської з директорами музеїв, бібліотек, театрів та профільних навчальних закладів Харківщини.

Олег Синєгубов та виконувач обов’язків міністра культури Ростислав Карандєєв обговорили пріоритетні питання розвитку культури на Харківщині

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов провів зустріч з очільником Міністерства культури та політики Ростиславом Карандєєвим.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 29 травня

Російські окупанти продовжують чинити терор проти цивільного населення Харківщини.

Харківська важкоатлетка Каміла Конотоп виступить на Олімпіаді в Парижі

Міжнародна федерація важкої атлетики опублікувала Олімпійський кваліфікаційний рейтинг, згідно якому у ваговій категорії до 59 кг. Каміла Конотоп посіла друге місце, яке гарантувало Україні індивідуальну квоту на Олімпійські ігри-2024.

Відбулася аудієнція Президента України у Короля бельгійців Філіпа

Під час робочого візиту до Бельгії Президент України Володимир Зеленський мав аудієнцію у Його Величності Короля бельгійців Філіпа.

Віта Ковальська спільно з т.в.о. Міністра культури Ростиславом Карандєєвим провела робочу зустріч із представниками медіа Харківщини

Учасники заходу обговорили напрямки сталого функціонування й розвитку друкованих, інтернет-видань, а також радіо і телебачення в області.

Майже 1 млрд євро допомоги та перші літаки F-16 уже цьогоріч: результати зустрічі Президента України та Прем’єр-міністра Бельгії

Сьогоднішній день став початком нової сторінки у відносинах між Україною та Бельгією. Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час спільної пресконференції з Прем’єр-міністром Королівства Бельгія Александром Де Кроо.

Увага! Фейк!

Невідомі особи від імені Харківської обласної військової адміністрації поширюють неправдиву інформацію щодо зборів на Збройні сили України.

Відкрито реєстрацію на серію воркшопів «Молодь 2035»

Молодих людей запрошують стати частиною серії воркшопів «Молодь 2035» та долучитися до спільнотворення молодіжної політики України.

Україна та Бельгія уклали угоду про гарантії безпеки

У Брюсселі Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Бельгії Александр Де Кроо підписали двосторонню Угоду про співробітництво у сфері безпеки та довгострокову підтримку.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 28 травня

О 16:15 Харків зазнав ворожого авіаційного обстрілу авіабомбами УМПБ ДТ-30. Пошкоджено нежитлову будівлю приватного підприємства, автомобіль. Також пошкоджено будівлю художнього коледжу, магазини. 1 жінка загинула, 13 людей поранені.

Харківські дзюдоїсти посіли призові місця на Кубках Європи

Спортсмени Харківщини здобули перемоги на Кубках Європи, що проходили в Литві та Польщі.

Харківським підприємцям пропонують пройти опитування щодо перспектив розвитку бізнесу

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE проводять опитування для визначення перспективних напрямків розвитку бізнесу Харківської області.

На Харківщині за тиждень знешкодили 408 боєприпасів

Речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі повідомив, що наразі у Харківській області працюють 37 піротехнічних розрахунків, 195 саперів і 91 одиниця техніки.

На Харківщині реалізовуватимуть проєкт «Трансформаційне відновлення задля безпеки людей в Україні»

Про це йшлося під час робочої зустрічі заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, керівництва обласного центру зайнятості та представників Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

Харківські медики - у трійці лідерів чемпіонату України з екстренної медичної допомоги

Команда з Харківщини отримала третє місце в загальнонаціональних змаганнях бригад екстренної медичної допомоги «Буковинські медичні ралі 2024», що пройшли в Чернівецькій області.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 27 травня

О 16:45 ворог обстріляв село Хотімля Чугуївського району пошкодивши будівлю недіючої бази відпочинку.

Архів документів