Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА привітала жителів Вільшан із Днем визволення селища

Голова ХОДА привітала жителів Вільшан із Днем визволення селища

23 серпня керівниця області виконала обіцянку, яку дала вільшанцям під час однієї з робочих поїздок до Дергачівського району, та завітала на святковий захід у селищі.

День визволення Вільшан від нацистських окупантів традиційно відзначають 23 серпня – разом із Днем міста Харків та Днем Державного Прапора України. Юлія Світлична привітала жителів селища з місцевим та державним святами.

«Коли ми святкуємо день визволення, то завжди поділяємо це свято на радісне та сумне. Сумне, адже розуміємо, скільки життів поклали наші діди й прадіди, щоб ми змогли насолоджуватися мирним життям. Сьогодні гідні їхньої пам’яті подвиги втілюють у життя вже їх онуки, відстоюючи цілісність та незалежність нашої держави на сході країни. Вічна шана тим, хто пішов у історію, та велика вдячність тим, хто залишився з нами, - сказала Юлія Світлична. - А яскраве й радісне це свято тому, що ми маємо змогу розвиватися, планувати та жити. Вільшанці можуть пишатися своїми історичними подіями, своїми людьми та досягненнями. Бажаю вам та вашому славному краю розвитку, процвітання та зміцнення. А всім нам – миру, здоров'я, щастя та любові».

Під час святкового заходу голова ХОДА передала керівництву селища Вільшани ключі від новенького шкільного автобуса.