Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наступного тижня дорожники почнуть асфальтувати окружну Лозової

Наступного тижня дорожники почнуть асфальтувати окружну Лозової

Про хід ремонтних робіт на шляхах Харківщини розповіли під час брифінгу 23 серпня.

Так, продовжуються роботи на дорозі Мерефа- Лозова – Павлоград.

«Забезпечено основний проїзд на ділянці від Мерефи до Лозової. Закінчені роботи з улаштування нижнього шару асфальтобетону. Виконуються роботи з укріплення узбіччя, встановлення дорожніх знаків, бар’єрних огорож. Незабаром почнеться нанесення тимчасової розмітки. Розпочались роботи з влаштування майданчику, на якому буде розміщено ваговий комплекс», – розповів заступник начальника з експлуатаційного утримання Служби автодоріг у Харківській області Михайло Богатир.

Він нагадав, що паралельно на цій трасі ремонтують чотири мости. Також на дорогах обласного значення в області продовжуються роботи з експлуатаційного утримання: бригади автодору фарбують павільйони, прибирають сміття, скошують траву на узбіччях тощо.

Заступник директора ДП «Дороги Харківщини» Сергій Литвинець зазначив, що роботи з поточного середнього ремонту тривають на дорогах Золочів – Козача Лопань, Дергачі – П’ятихатки, Валки – Пархомівка.

«Наш пріоритетний об’єкт - будівництво дороги навколо міста Лозова. Продовжуються роботи з влаштування щебенево-піщаної суміші з додаванням асфальтобетону. З наступного тижня плануємо розпочати укладання нижнього шару асфальтобетону», - сказав Сергій Литвинець.