Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

6 серпня до заступника голови ХОДА переважно зверталися за допомогою у вирішенні питань зі сфер освіти, культури та надання житла дітям - сиротам.

Так, у ході прийому заявниця звернулася за допомогою у вирішенні житлового питання її прийомної доньки.

«Моїй доньці майже 17 років. Перед нами постала проблема надання їй житла. Вона прописана у Козачій Лопані. За нею закріплене житло, але там неможливо проживати. Це барак, де немає ні опалення, ні води. Донька має проблеми зі здоров’ям. Ми просимо посприяти наданню їй житла, як дитині - сироті», - сказала заявниця.

Анатолій Бабічев зауважив, що передасть на вивчення це питання спеціалістам відповідної структури.

«Так, дійсно, в нас є програма забезпечення житлом дітей-сиріт. Вперше за часи незалежності України на це виділяються кошти з державного бюджету. Майже 100 дітей вже забезпечені житлом. Але є певні правила, хто цією програмою може скористатися. Ми подивимося, що можемо зробити», - сказав Анатолій Бабічев.

Також у ході прийому громадян були озвучені питання, які стосувалися допомоги в опаленні спортивного клубу по дзюдо, придбання кабінету природничо-математичного напрямку в одній зі шкіл Харківської області. Окрім того, було порушено питання стосовно кількості учнів у класі і зарахування дітей до школи.

Анатолій Бабічев зазначив, що обласна влада в рамках закону зробить все, що від неї залежить, для вирішення зазначених питань.

Заступник голови ХОДА також запевнив, що звернення громадян будуть розглянуті профільними підрозділами ХОДА, а заявники отримають відповіді у встановлені законом терміни. Рішення озвучених питань Анатолій Бабічев взяв під особистий контроль.