Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА привітали кращих працівників торгівлі регіону

У ХОДА привітали кращих працівників торгівлі регіону

Урочистий захід, що був присвячений Дню працівника торгівлі України, відбувся 26 липня.

Від імені голови ХОДА Юлії Світличної працівників торгівлі привітав її перший заступник Марк Беккер. Він відзначив, що торгівля завжди залишається одним з найбільших показників розвитку будь-якої держави.

«Завдяки вашій роботі, завдяки кожному з вас у Харківській області створено понад 15,5 тисячі підприємств торгівлі, - зазначив Марк Беккер. - 70% - це магазини, де реалізуються товари продовольчої та непродовольчої групи, а 30% - заклади харчування та ресторанний бізнес».

Перший заступник голови ХОДА зауважив, що саме працівники торгівлі не лише створюють велику кількість робочих місць, а й постійно збільшують товарообіг регіону.

«Харківська область посідає 3-є місце серед інших регіонів України за обсягами роздрібної торгівлі», - сказав Марк Беккер.

Під час заходу він вручив найкращим працівникам торгівлі регіону відзнаки ХОДА.

Ректор Харківського державного університету харчування та торгівлі Олександр Черевко у своєму виступі підкреслив важливість відзначення працівників торгівлі на обласному рівні.

«Харківська торгова спільнота завжди вважалася однією з передових в Україні, й дуже приємно, що сьогодні цінують нашу роботу та відзначають її, приємно, що Харківська обласна державна адміністрація нас справді цінує», - сказав Олександр Черевко.

Більше фото