Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

Жителі Харківської області, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА 26 липня, зверталися за допомогою у вирішенні питань правового характеру.

Так, багатодітна мати розповіла про проблему з виплатою колишнім чоловіком аліментів. За її словами, вже кілька років батько не сплачує належні виплати дітям, при цьому він працевлаштований неофіційно. Жінка також підкреслила, що правоохоронці не реагують належним чином на її заяви.

«Беремо вашу заяву під контроль і спрямовуємо запити до відповідних інстанцій. Предметно вирішенням питання займуться в Головному управлінні юстиції в Харківській області», - відповів заявниці Олександр Скакун.

Ще одне звернення зі скаргою на некваліфіковані дії працівників правоохоронних органів надійшло від жительки Чугуївського району. За словами жінки, її батько знаходиться в лікарні після того, як його на пішохідному переході збив автомобіль, при цьому розслідування ДТП проходить з порушеннями, винуватець аварії не притягнутий до відповідальності. Заступник очільника області обіцяв розібратися в ситуації.

Також до Олександра Скакуна звернувся житель Харкова з проханням сприяти питанню виконання органами прокуратури рішення суду.

Подальше рішення озвучених у ході прийому питань заступник керівника області взяв під контроль, заявники отримають відповіді у встановлені законом терміни.