Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

19 липня жителі області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань зі сфери ЖКГ.

Так, кілька звернень стосувалися аварійного стану покрівель багатоквартирних будинків. Мешканки Роганської громади Харківського району поскаржилися на дах своєї 5-поверхівки, що протікає. За їхніми словами, через постійні течі в квартирах навіть зникла електрика, чи буде місцева громада займатися капітальним ремонтом будинку, заявницям не відомо.

Вадим Данієлян зв'язався телефоном із головою Роганської ОТГ Федором Шевченком.

«Будинок знаходиться в комунальній власності громади. Як запевнив глава громади, на місцевій сесії в серпні будуть виділені кошти для капітального ремонту покрівлі. Наші фахівці з Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА також беруть ситуацію під контроль», - відповів заявникам Вадим Данієлян.

Про таку ж проблему (течі даху в житловому багатоквартирному будинку) повідомила мешканка міста Первомайський.

Також на прийом до Вадима Данієляна звертався пільговик з Дергачівського району з питанням щодо заборгованості за споживання природного газу. Мешканка Мерефи Харківського району просила допомоги в придбанні скрапленого газу. А пільговики з селища Пересічне Дергачівського району просили встановити внутрішньоквартирний газовий лічильник. Ці питання детально розглянуть фахівці Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА.

Крім того, громадяни просили сприяння у вирішенні питань з енергопостачанням і ремонтом місцевих доріг.

Вирішення всіх питань, які були озвучені під час особистого прийому, заступник голови ХОДА взяв під контроль.