Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА перевірили підготовку Харківського та Красноградського районів до опалювального сезону

У ХОДА перевірили підготовку Харківського та Красноградського районів до опалювального сезону

Чергове засідання обласного штабу відбулось 25 червня під головуванням першого заступника голови ХОДА Марка Беккера.

Розпочинаючи засідання штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соцсфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період, перший заступник голови ХОДА наголосив на тому, що це питання - під особистим контролем керівниці області Юлії Світличної.

«Часу для підготовки в нас залишилось не так багато, а питань, як завжди, вистачає, - зазначив Марк Беккер. – Нагадую, що кожен з присутніх несе особисту відповідальність за підготовку до опалювального сезону. Не дивлячись на те, що минулий сезон пройшов відносно спокійно, ми повинні враховувати стан тепломереж та відповідально підходити до вирішення проблемних питань».

За словами начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Харківської районної державної адміністрації Олега Тройна, Харківський район, без врахування ОТГ, уже здійснив необхідні заходи з підготовки до зими на 30%.

«Підготовка по Роганській ОТГ склала в середньому 80 %», - зазначив Олег Тройно.

Щодо Красноградського району, то послуги з теплопостачання в районі надає Красноградське підприємство теплових мереж, яке експлуатує 30 котелень, тепло від них подається до 129 житлових будинків, 23 навчальних та дошкільних закладів, 16 закладів охорони здоров’я, бюджетних установ та госпрозрахункових споживачів.

«Уже підготовлено 16 котелень, що складає 53,3 % від запланованого, виконано гідравлічні випробування 5,13 км теплових мереж – це 27,9 %. Проведено заміну теплових мереж на 17,5 % від плану», - повідомив представник Красноградської РДА.

Члени штабу також обговорили питання стану та ремонту місцевих доріг, підготовки водопровідно-каналізаційного господарства, розрахунків за послуги тепло-, водопостачання та водовідведення.