Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні спортсмени здобули медалі ISF Combat Games 2019

Юні спортсмени здобули медалі ISF Combat Games 2019

У столиці Угорщині - місті Будапешт відбулися Всесвітні ігри з єдиноборств серед школярів, на яких харків’яни завоювали золоту та дві бронзові медалі.

За інформацією Управління у справах молоді та спорту ХОДА, участь у змаганнях взяли юні спортсмени 2002-2006 років народження з 18 країн світу, які розіграли медалі в таеквондо, карате, дзюдо, а також  боротьбі греко-римській та вільній. За підсумками змагань українці здобули 12 золотих, 20 срібних та 20 бронзових нагород. З них три медалі були на рахунку харківських школярів.

У змаганнях з таеквондо ВТФ у вазі понад 73кг перемогу здобув Денис Чернов. Він успішно провів три поєдинки, в яких здолав суперників з ОАЕ, Угорщини та Китаю.

Також у таеквондо на рахунку харків’ян - бронзова медаль, яку в ваговій категорії до 55кг завоював Владислав Функендорф. На шляху до медалі він здолав суперника з Китаю, але в півфіналі поступився спортсмену з китайського Тайбея, який у підсумку став срібним призером.

Ще одну бронзову медаль харківські спортсмени здобули в греко-римській боротьбі. У ваговій категорії до 68кг Рамазан Пашаєв у півфіналі поступився супернику з Угорщини, а у поєдинку за бронзову медаль здолав представника Південно-Африканської Республіки.

Теги