Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Максим Розенфельд виступить у супроводі Молодіжного симфонічного оркестру «Слобожанський»

Максим Розенфельд виступить у супроводі Молодіжного симфонічного оркестру «Слобожанський»

7 червня о 19:00 у Будинку Алчевських у концертній програмі «Дунаєвський. Пісня про веселий вітер» відомий екскурсовод розповість про життя і творчість композитора.

Молодіжний оркестр під керівництвом диригента Юрія Яковенка зіграє твори Ісаака Дунаєвського.

«Коли про одну яскраву і талановиту людину розповідає інша яскрава і талановита людина - це завжди дуже цікаво. А якщо цю розповідь доповнити «живою» музикою у виконанні цілого симфонічного оркестру, то виходить по-справжньому захопливе дійство, – вважає директор МАСО «Слобожанський» Олена Єрьоміна. - Прем'єра концерту «Дунаєвський. Пісня про веселий вітер» відбулася ще в квітні 2017 року. Тоді мистецтвознавець, архітектор і автор оригінальних екскурсій Харковом Максим Розенфельд вперше виступив у дещо незвичній для себе ролі ведучого. Він розповів про харківський період життя і творчості Ісаака Дунаєвського, а його розповідь чергувалась з виконанням МАСО «Слобожанський» відомих творів композитора. Такий формат концерту відразу припав до душі харківській публіці. З того часу на прохання глядачів ми щорічно повторюємо цю захопливу концертну програму». 

Наступний виступ МАСО пройде 14 червня в Будинку Алчевських. Це буде концерт «Закриття концертного сезону - 2018/19 МАСО Слобожанський», на якому оркестр під керівництвом диригента Національної філармонії України Віталія Протасова виконає твори Бетховена і Гайдна. Соліст - лауреат міжнародних конкурсів Олексій Шадрін. Початок - о 19:00.