Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні самбісти завоювали медалі чемпіонату України

Юні самбісти завоювали медалі чемпіонату України

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

З 31 травня по 2 червня в селищі Кароліно-Бугаз, Одеська область, відбувся чемпіонат України з самбо серед юнаків і дівчат, на якому спортсмени Харківщини завоювали дев’ять нагород.

Участь у змаганнях взяли близько 600 спортсменів 13-14 років з 19 регіонів країни, а за його підсумками збірна Харківської області завоювала 2 золоті, 3 срібні та 4 бронзові нагороди.

Чемпіоном України в ваговій категорії до 59кг став Максим Поміркований, який у фіналі здолав суперника з Одеської області.

Ще одну золоту медаль Харківщині приніс Іван Швачко. Він успішно дійшов до фіналу у ваговій до 65кг, де здолав самбіста з Сумської області.

Срібні медалі здобули: Данило Дзьоба (вагова категорія - до 32кг), Іван Лукаш (вагова категорія - до 42кг) та Назар Вісков (вагова категорія - до 46кг)

Бронзовими призерами стали: Максим Бабич (вагова категорія - до 42кг), Євген Ярошенко (вагова категорія - до 65кг), Роман Лисак (вагова категорія - до 71кг), а також Аріна Звягінцева та Валерія Марченко (обидві вагова категорія - до 55кг).