Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Збірна області зі стрибків у воду виборола 6 нагород на чемпіонаті України

Збірна області зі стрибків у воду виборола 6 нагород на чемпіонаті України

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Відкриті змагання у вікових групах «А» і «В» відбулись з 20 по 25 травня в Києві. Участь у них взяли 78 спортсменів 2001-2003 та 2004-2005 років народження з 8 областей України, а також гості з Польщі. За підсумками чемпіонату на рахунку харків’ян було 3 золоті, 2 срібні та 1 бронзова медалі.

Найбільшу кількість нагород принесла Поліна Синиця. Вона стала чемпіонкою в стрибках з метрового, триметрового трампліна та в синхронних стрибках з вишки разом з Олександрою Левицькою з Донецької області.

Крім того, Поліна посіла друге місце в особистих стрибках з вишки та третє - у синхронних стрибках з триметрового трампліна разом з іншою харків’янкою Іриною Кльоновою.

Ще одну срібну медаль завоював у синхронних стрибках з триметрового трампліна Данило Мокрецов разом зі спортсменом з Донецької області Іллею Шабановим.

У загальнокомандному заліку збірна харківської області з результатом 1140 очок посіла третє місце. Друге було за збірною Миколаївської області (1545 очок), а виграли командний залік кияни (2125 очок).

Попереду у харківських спортсменів боротьба за медалі дорослого чемпіонату України зі стрибків у воду, який в червні також відбудеться у Києві.