Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожники продовжують будівництво об’їзного шляху навколо Лозової

Дорожники продовжують будівництво об’їзного шляху навколо Лозової

Про це розповів у ході брифінгу 23 травня директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко.

Так, за його словами, вже розпочали підготовчі роботи до вкладання водовідвідних труб на ділянці майбутньої автодороги.

«Ремонтні роботи, як і обіцяно, розпочалися на початку травня. Вони проходять згідно з графіком», - зауважив Ігор Турченко.

Він розповів й про хід ремонту, що проходить на дорогах місцевого значення.

«Як завжди, приділяємо увагу автошляхам, якими пролягають шкільні маршрути. Хочу також виокремити роботу щодо заміни дорожніх знаків, адже це наша з вами безпека», - сказав Ігор Турченко.

Про роботи, що проведені протягом тижня на дорогах державного значення, розповів заступник начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка.

«З 15 об’єктів, на яких ведуться ремонтні роботи, в повному обсязі завершено влаштування покриття на запланованих ділянках 2 об’єктів. Це дороги Харків-Вовчанськ та Харків – Зміїв - Балаклія», - зазначив Сергій Пляка.

За його словами, на головному об’єкті дорожнього ремонту в області  – дорозі Мерефа-Лозова-Павлоград – уже розпочаті роботи з підготовки покриття до влаштування нової посиленої основи.

«Також розпочато ремонт штучних споруд на цій дорозі: перший об’єкт - у селі Таранівка Зміївського району (там уже демонтують тротуарні блоки на шляхопроводі), розпочали роботи на містку за містом Лозова», - зазначив Сергій Пляка.

Він нагадав, що в планах на 2019 рік - повністю відновити дорожнє покриття між містами Мерефа та Лозова, відремонтувати 4 штучні споруди, а також провести ремонт 5-кілометрової ділянки за територією міста Лозова.

«Усі тендери вже проведені, графіки робіт погоджені», - сказав заступник начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Харківській області.