Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Центри первинної допомоги Харківського району презентують плани розвитку на три роки

Центри первинної допомоги Харківського району презентують плани розвитку на три роки

Захід пройде 18 квітня у Харківській районній раді (Григорівське шосе, 56/20, 3 поверх, мала зала). Початок – о 13:30.

Чотири центри первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) Харківського району проведуть спільну презентацію планів стратегічного розвитку своїх закладів на 2019-2021 роки.

Написання стратегічних планів здійснювалося в рамках Проекту «Ефективна первинна медицина в громаді», який фінансується Європейським Союзом.

«Основна функція стратегії полягає в створенні орієнтирів для розвитку закладу управлінською командою. Вона сприяє підвищенню ефективності управління закладом та згуртуванню навколо його цілей, - розповідає тренер проекту, експерт з питань управління змінами, стратегічного планування та розвитку людських ресурсів Михайло Довгопол. - Через стратегічний план пріоритети розвитку ЦПМСД погоджуються з потребами та пріоритетами розвитку громади».

Під час заходу керівники органів місцевого самоврядування разом з представниками Харківської обласної ради, депутатами районної ради та громадських об’єднань заслухають та затвердять плани стратегічного розвитку центрів первинної медичної допомоги, внесуть пропозиції щодо покращення стратегій, подискутують навколо перспектив розвитку медичних закладів у Харківському районі.

«Спільна презентація дає змогу закладам обмінятись досвідом, а власнику – подивитись на управлінські команди з точки зору їх ефективності», - додає Михайло Довгопол.

План зустрічі:

13:30 -13:40 - вступні слова;

13:40 -14:00 - перспективи розвитку Харківського району. Запит до медичних закладів первинного рівня.

14:00 -14:25 - Стратегія ЦПМСД №1;

14:40 – 15:05 - стратегія ЦПМСД №2;

15:20 – 15:35 – перерва;

15:35 – 16:00 - стратегія ЦПМСД №4;

16:15 – 16:40 - стратегія ЦПМСД №5;

16:55 – 17:00 - підсумки зустрічі.

За додатковою інформацією можна звертатися за електронною поштою ngo.perspectives@gmail.com. Координатор роботи зі ЗМІ - Лариса Чепель, (098) 304-24-99, lchepel@gmail.com.

Довідка. Проект «Ефективна первинна медицина в громаді» реалізується в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини» та фінансується Європейським Союзом.

Виконавці проекту: Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області, Громадська організація «Агенція змін «Перспектива» та Громадська спілка «Українсько-німецька медична асоціація». Харківська обласна рада – координатор.

Проект створено задля розбудови ефективної первинної медико-санітарної допомоги в громадах Харківської області шляхом підвищення обізнаності громадськості про медичну реформу, навчання та консультування лікарів, керівників медзакладів та представників місцевого самоврядування, надання міні-грантів для покращення медичних послуг та вивчення кращих місцевих та міжнародних практик.