Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

5 квітня жителі області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань зі сфери ЖКГ.

Так, з питанням про реконструкцію водогонів у селищі Хорошеве до Євгенія Шахнекна звернулися жителі Харківського району. За словами заявників, сьогодні половина жителів населеного пункту позбавлена ​​можливості отримувати воду.

«Тільки частина селища отримує воду з місцевого водопроводу, частина ж домоволодінь планували приєднати до харківського водопроводу, і такий проект є. З цим питанням ми зверталися до місцевої влади, але відповіді не отримали», - поділилися місцеві жителі.

Євгеній Шахненко обговорив проблемне питання з керівником району телефоном, заявникам він пообіцяв ознайомитися з документацією й вирішити актуальну для жителів селища проблему. Питання взято на контроль Департаментом ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА.

Також зі скаргою на неякісне водопостачання звернулися жителі села Лук'янці Харківського району.

На прийом до заступника голови ХОДА прийшли харків'яни - власники житла в багатоквартирному будинку по проспекту Перемоги, 59. Як запевнили власники, цей будинок було введено в експлуатацію в минулому році, але сьогодні ще є проблеми з під'єднанням комунікацій.

«Доповім про цю ситуацію керівнику області. Думаю, що необхідно зібрати керівників комунальних підприємств, визначити недоліки та виконати під'єднання мереж у встановлені терміни, щоб власники квартир могли вселятися до своїх осель», - сказав Євгеній Шахненко.

Крім того, з питанням про оплату послуг з електропостачання багатоповерхівки звернулася ініціативна група співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Харків'яни розповіли, що при обліку електроенергії за наявними домовленостями з енергопостачальною компанією ОСББ має низку питань. Заявники попросили Євгенія Шахненка створити профільну комісію для вирішення проблеми. Заступник голови обласної державної адміністрації доручив вирішення питання Управлінню паливно-енергетичного комплексу ХОДА.

Про екологічні проблеми річки Лопань розповів житель Дергачівського району. Він повідомив, що вже співпрацює щодо цієї теми з місцевою владою, а також має відповідний висновок НДІ екологічних проблем.

Євгеній Шахненко подякував жителю області за ініціативу й відзначив, що глава області Юлія Світлична приділяє першочергову увагу питанням екології.

«Найближчим часом буде проведено нараду за участю екологів. Буду клопотати перед керівником області щодо виділення коштів з екологічного фонду для проектування розчищення річки», - зазначив Євгеній Шахненко.

Також до заступника голови ХОДА зверталися з питаннями щодо відновлення електропостачання домоволодінь.

Вирішення всіх питань, озвучених у ході особистого прийому, Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.