Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся міжнародний турнір з боксу

У Харкові відбувся міжнародний турнір з боксу

Змагання зібрали спортсменів з семи країн, повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Міжнародний турнір з боксу серед юніорів на призи клубу Заслуженого майстра спорту України Сергія Данильченка пройшов з 26 по 31 березня в манежі КДЮСШ «ХТЗ». Участь у ньому взяли боксери з Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Грузії, Румунії, Хорватії та України, а за його підсумками збірна України, завоювавши 8 золотих, 7 срібних та 13 бронзових нагород, посіла перше загальнокомандне місце.

3 золоті та 4 бронзові медалі були на рахунку харківських боксерів. Перемогу в ваговій категорії до 57кг одержав В’ячеслав Бригаденко. У фіналі харків’янин з рахунком 4:1 переміг румуна Самуеля Романа.

Микита Горбатенко завоював золоту медаль у вазі до 70кг. У фіналі він одноголосим рішенням суддів 5:0 переміг Ігоря Шарова із Запоріжжя

Ще один харків’янин Матвій Ряжба став переможцем у ваговій категорії до 80кг, здолавши у фінальному поєдинку з рахунком 5:0 запорізького боксера Данила Міняйла.

Бронзові медалі здобули: Данило Дрижак (вагова категорія - 44-46кг), Дмитро Солянік (вагова категорія - до 48кг), Іван Літвін (вагова категорія - до 50кг), Семен Орлов (вагова категорія - до 57кг)

Цей турнір став одним з етапів підготовки до юніорського чемпіонату Європи, який з 17 по 25 травня відбудеться в Румунії.

Теги