Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

27 березня до заступника голови ХОДА звернулося понад 20 жителів міста Харків та області.

Питання, що порушували під час особистого прийому, стосувалися здебільшого надання матеріальної допомоги на лікування, а також соціального захисту населення.

Так, жителі області та Харкова, що звернулися за матеріальною допомогою, передали на розгляд обласної комісії з надання матеріальної допомоги пакети документів. Їх заяви розглянуть уже на найближчому засіданні – у квітні.

«Максимальна сума матеріальної допомоги, що може бути виділена з обласного бюджету, становить 20 тисяч гривень», - зазначив заступник голови ХОДА.

Також на особистий прийом громадян звернулися заявники з проханням допомогти з обстеженням і лікуванням в обласних медзакладах.

«У мене вже 8 років стоїть кардіостимулятор, який був придбаний власним коштом. Зараз я була на обстеженні – його необхідно замінити, а в мене такої можливості немає», - сказала житель Харківської області.

Михайло Черняк повідомив заявниці, що в першу чергу її буде направлено на обстеження до обласної лікарні для визначення типу кардіостимулятору.

Це та інші питання, що були озвучені під час прийому громадян, заступник голови ХОДА взяв на особистий контроль. Заявники отримають відповіді та можливу допомогу в рамках законодавства України.