Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала співробітників СБУ з професійним святом

Юлія Світлична привітала співробітників СБУ з професійним святом

26 березня голова ХОДА зустрілася з керівництвом та особовим складом Управління Служби безпеки України в Харківській області.

Вітаючи співробітників СБУ з професійним святом, Юлія Світлична відзначила, що Управління Служби безпеки на Харківщині - особливе.

«На нашу долю випало чимало випробувань та викликів, але завдяки самовідданій праці, вашому патріотизму, професійним навичкам усі ті небезпеки, які могли захопити Харківську область у вирі вибухів та стрілянини, ви з честю попередили», - сказала керівник регіону.

Юлія Світлична наголосила, що СБУ була й залишається однією з найважливіших ланок безпеки держави в усіх сферах.

«Але найбільше викликів, особливо в цей час – у час агресії з боку Російської Федерації – несуть диверсійні дії. Я дякую всім за ту роботу, яку ви проводите, не даючи ворогу можливості винайти найменшу слабкість у правоохоронній системі України та скористатися нею. Особливо хочу подякувати тим, хто декілька днів тому попередив можливість теракту в Харківському метрополітені. Знаю, що на вашу фаховість та відданість можу розраховувати, адже такі дії запобігають можливості дестабілізації всієї держави. Ви врятували декілька десятків життів наших земляків. Багато інших операцій залишаються за лаштунками, але я знаю, який великий внесок ви робите в те, щоб тримати форпост усієї держави», - підкреслила голова ХОДА.

Разом із начальником Управління СБУ в Харківській області Андрієм Носачем Юлія Світлична побажала особовому складу Служби здоров’я, наснаги, впевненості в роботі та результативності в усіх справах та починаннях.