Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські синхроністки виграли етап Світової серії у Франції

Харківські синхроністки виграли етап Світової серії у Франції

На змаганнях, що відбулись з 1 по 3 березня в Парижі, харків’янки завоювали 3 золоті та 1 срібну нагороди.

На першому етапі Світової серії українські спортсменки виступили лише в чотирьох видах програми та в усіх завоювали медалі.

Як повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА, Анастасія Савчук та Марта Федіна здобули перемогу в технічній програмі дуетів з результатом 90.7207 бали, а Марина і Владислава Алексєєви - в довільній (91.6333 бали) програмі. Суперниць з Японії Юкіко Інуі та Мегумі Йошіду, які посіли другі місця, харків’янки перевершили на 0.0733 бали в технічній та 0.1000 бали - в довільній програмі.

Ще одне «золото» харківські спортсменки завоювали в технічній програмі груп. З результатом 90.7889 бали Єлизавета Яхно, Анастасія Савчук, Марта Федіна, Марина і Владислава Алексєєви, Яна Нарежна, Олександра Кошуба та Олександра Коваленко перевершили найближчих конкуренток з Франції на 6.0770 бали.

На рахунку Марти Федіної була також срібна медаль у довільній програмі соло. Вона отримала від суддів 91.0000 бали. Перемогла в цьому виді програми японка Юкіко Інуі (91.7667 бали).

Наступний етап Світової серії відбудеться в Греції з 5 по 7 квітня.