Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ФФУ подякували Юлії Світличній за допомогу в оформленні заявки на проведення Суперкубку УЄФА в Харкові

У ФФУ подякували Юлії Світличній за допомогу в оформленні заявки на проведення Суперкубку УЄФА в Харкові

Федерація футболу України повідомила, що передала до УЄФА всі необхідні документи та гарантії в рамках заявки.

Відповідну інформацію розміщено на офіційному сайті ФФУ. За інформацією першого віце-президента ФФУ Вадима Костюченка, Федерація футболу України вчасно отримала та передала до УЄФА всі необхідні матеріали для оформлення заявки на проведення матчу за Суперкубок УЄФА 2021 року в Харкові. Мова, зокрема, йде про гарантії щодо реалізації цього проекту, які надала Харківська обласна державна адміністрація під керівництвом Юлії Світличної, органи місцевого самоврядування, адміністрація аеропорту «Харків» та керівництво КП «ОСК «Металіст». 

Вадим Костюченко подякував усім учасникам процесу та особисто голові ХОДА Юлії Світличній «за злагодженість дій, підготовлені документи та надані УЄФА гарантії того, що регіон готовий докласти необхідних зусиль для організації футбольного свята найвищого рівня, яким, безумовно, був у 2018 році фінал Ліги чемпіонів УЄФА в Києві».

Керівник департаменту з підготовки та проведення в Україні фіналу Ліги чемпіонів у 2018 році Андрій Бондаренко, у свою чергу, відзначив: «Усі документи та гарантії підготовлені та оформлені належним чином. Немає жодних сумнівів, що Харків зможе організувати фінал Суперкубку на рівні з фіналом Ліги чемпіонів УЄФА в Києві минулого року, за що ФФУ та всі учасники оргкомітету отримали найвищі оцінки».

Нагадаємо, УЄФА прийняла заявку Харківської області на проведення Суперкубку в 2021 році. Заявки на проведення Суперкубку УЄФА – 2021 у встановлений термін (до 15 лютого) поряд із харківським стадіоном «Металіст» подали мінський «Динамо», «Віндзор Парк» у Белфасті (Північна Ірландія) та «Олімпійський» у Гельсінкі (Фінляндія). Виконком УЄФА визначить приймаючі міста 29 травня цього року. Додатково заявки не прийматимуть. Обиратимуть між існуючими претендентами.