Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У області будуватимуть та реконструюватимуть понад 170 об’єктів

У області будуватимуть та реконструюватимуть понад 170 об’єктів

Кошти на роботи були виділені з обласного бюджету під час ХІХ сесії обласної ради VII скликання.

За пропозицією обласної адміністрації, фінансування було виділене на 172 об’єкти, 167 з них планують завершити вже цього року.

Зокрема, будівництво та ремонти проведуть на 73 об’єктах охорони здоров’я, серед яких - 36 амбулаторій у сільській місцевості, 31 районна та міська лікарня, 6 обласних лікувальних закладів. За особистою ініціативою голови ХОДА Юлії Світличної кошти виділені на розробку проектно-кошторисної документації та будівництво Харківського обласного центру онкології.

Також ремонти заплановано провести в 37 школах області. Виділено кошти на будівництво двох спортивних залів (у Красноградському НВК №3 та Качалівській ЗОШ Краснокутського району).

Продовжать в області й роботу з відновлення закладів культури. Ремонтні роботи проведуть у 6-ти районних будинках культури, 9-ти сільських будинках культури, 3-х обласних закладах та двох об’єктах культурної спадщини, серед яких – Шарівська садиба.

По галузі ЖКГ до переліку об’єктів, що ремонтуватимуться коштом обласного бюджету, внесено 39 об’єктів. Це ремонти водопроводів (15), свердловин (3), покрівель житлових будинків (6), котелень (2), каналізаційних очисних споруд (11) тощо.

Фото пленарного засідання ХІХ сесії Харківської обласної ради VII скликання