Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

До першого заступника голови ХОДА зверталися переважно з питаннями, що стосувалися земельних відносин та пасажирських перевезень.

У ході прийому до Марка Беккера звернулось близько 20 жителів Харківщини. Також на прийом до заступника голови ХОДА прийшли офіційні спостерігачі від Міжнародної неурядової організації Canadem Пітер Зенон та Джейн Коварік з питанням підготовки області до проведення виборів Президента України.

«Президентом України, Кабінетом Міністрів та відповідними органами, що працюють у органах центральної влади, створено необхідний клімат, при якому порушень виборчого процесу бути не повинно», - сказав Марк Беккер.

Спостерігачі зазначили, що найбільш хвилюючим питанням для них залишається питання безпеки на території області. Марк Беккер повідомив, що питання безпеки в регіоні завжди на першому місці для голови ХОДА Юлії Світличної.

«Хочу відзначити, що присутність міжнародних спостерігачів, вас у тому числі, на Харківщині, цілком підтверджує той факт, що в області створені всі умови для того, аби кожен почував себе у безпеці», - сказав перший заступник голови ХОДА.

Також у ході бесіди обговорили питання можливості безперешкодного волевиявлення для громадян з числа внутрішньо переміщених осіб.

Усі питання, що були озвучені під час прийому громадян, Марк Беккер пообіцяв детально вивчити та надати заявникам відповіді й можливу допомогу в рамках законодавства України.

Більше фото