Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична провела зустріч з послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу

Юлія Світлична провела зустріч з послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу

На запрошення Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Корея в Україні голова ХОДА відвідала урочистий прийом з нагоди встановлення дипломатичних відносин між Україною та Кореєю.

Урочистий захід відбувся в Києві. Голова ХОДА відвідала прийом на запрошення Лі Янг-Гу.

Під час заходу Юлія Світлична відзначила, що між Харківською областю та Республікою Корея встановлені добрі та дружні стосунки, й співробітництво тільки розширюється: як у економічній та бізнес- сферах, так і в напрямку культурних відносин та розвитку освіти й науки.

«Республіка Корея є важливим і перспективним ринком для харківських підприємств. Зараз маємо плюс 35% у торгових відносинах та будемо продовжувати активну співпрацю», - сказала голова ХОДА.

Вона привітала пана Лі Янг-Гу з 27-річчям встановлення дипломатичних відносин між Україною та Республікою Корея. Також сторони у неформальній обстановці позначили подальші напрямки співробітництва та проекти, які реалізовуватимуть спільно.

«Домовились найближчим часом обговорити конкретні проекти у машинобудуванні, сільському господарстві, електроніці та ІТ-сфері», - повідомила керівник області.