Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Мистецтво Слобожанщини» представляє виставку дитячої творчості

«Мистецтво Слобожанщини» представляє виставку дитячої творчості

З 8 по 23 лютого у галереї можна буде подивитись експозицію художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Колібрі».

Тут буде представлена багатогранна палітра жанрів, стилів та напрямків мистецтва, серед яких - живопис, графіка, декоративно-прикладне та традиційне народне мистецтво. 

Більшість робіт вихованців студії - це яскраве індивідуальне відображення світосприйняття дитини з виразним образним рішенням, динамічною композицією, яскравою кольоровою гамою.

Студія образотворчого мистецтва «Колібрі» розпочала свою творчу діяльність у вересні 2001 року на базі ЦДЮТ № 1. У студії із задоволенням займаються діти та підлітки віком від 4 до 19 років. Вихованці студії неодноразово ставали переможцями  міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських виставок, фестивалів та конкурсів. 

Відкриття виставки дитячої творчості зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Колібрі» КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості №1» «Кольори фантазії» відбудеться 8 лютого о 16:00.

Під час роботи  виставки відбудеться низка культурологічних заходів:

12 лютого о 17:00 – цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін – невідомий художник». Лекція 15. 

13 лютого о 17:00 – творча зустріч з харківською художницею Любов’ю Душиною, володаркою першого місця в номінації «графіка» конкурсу митців Харківщини «Ненька», який проводився у 2018 році.

14 лютого о 16:00 – перегляд відеозапису опери Ж. Оффенбаха «Казки Гофмана» (Метрополітен Опера, 2015 р.).

19 лютого о 17:00 – лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «Студентство як субкультура. Ритуал виклику «шари».

20 лютого о 17:00 – творча зустріч з керівниками   зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Колібрі» КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості №1» - художниками Харківщини: членом Національної спілки художників України та членом Національної спілки народних майстрів України Наталією Горошко та майстром народної творчості Тетяною Оглобліною.

22 лютого о 17:00 – творча зустріч з харків’янкою, творчою особистістю та митцем Лілією Герасименко.