Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Створено інвестиційний портал Харківської області

Створено інвестиційний портал Харківської області

Новий онлайн-ресурс стане єдиною платформою для обміну інформацією та співпраці інвесторів, бізнесу, громадськості та органів влади.

Портал розроблено спеціалістами Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА. Ресурс містить вичерпну інформацію про регіон. Потенційний інвестор може знайти на сайті подробиці щодо інвестиційної динаміки, фінансового клімату регіону, дізнатися про розвиток виробничої сфери, туризм та відпочинок, логістику та комунікації, гуманітарну сферу Харківщини. Для представників бізнесу на порталі зібрано інформацію щодо регіональних програм підтримки підприємців. Є на сайті розділ, де представники бізнесу можуть розміщувати свої бізнес-проекти у пошуках інвесторів тощо.

«Цей портал розроблено з метою створення простору для взаємодії бізнесу, інвесторів, влади і громадськості. Це інтерактивна онлайн-можливість співпраці, об’єднана база ресурсів. Для підприємців це можливість капіталізації бізнесу, для влади – перспектива розвитку інфраструктури, нові робочі місця тощо, - розповів у ході презентації інвестиційного порталу директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Андрій Колос. – Департамент буде підтримувати роботу цього механізму. Будемо працювати над тим, щоб цей продукт був актуальним, сучасним та результативним для соціально-економічного розвитку регіону».

Андрій Колос також зазначив, що на розробку порталу не було витрачено бюджетних коштів. Сайт було створено виключно силами департаменту.