Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

25 січня жителі Харківської області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань правового характеру.

Так, зі своєю проблемою до Олександра Скакуна звернувся житель Харкова, який запевняв, що виконавча служба не виконує рішення суду щодо компенсації йому грошової суми за гаражне приміщення.

«При створенні гаражного кооперативу я вклав у нього гроші. Але обіцяне приміщення так і не отримав. Суд зобов’язав нинішню власницю виплатити мені компенсацію, хоч і невелику. Але виконавча служба вже рік рішення суду не виконує», - зазначив заявник.

Олександр Скакун повідомив заявнику, що спрямує його заяву до правоохоронних органів для того, аби вони розібралися у законності ситуації.

Також до заступника голови ХОДА зверталися з питанням, що стосувалось незаконного ходу будівництва багатоповерхового будинку. За словами заявників, забудовник не виконує своїх зобов’язань.

«Будівництво не проходить згідно з графіком. У 2007 році був прокладений кабель електроенергії, але до сьогодні в будинку її не під'єднано», - повідомили заявники.

Заступник голови ХОДА запевнив, що вирішення цього та інших питань, порушених у ході прийому, взято під контроль, і заявники отримають відповідь у встановлені законом терміни.