Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

24 січня до заступника голови ХОДА переважно зверталися за сприянням у вирішенні питань ремонту місцевих доріг.

Так, ініціативна група харків'ян - власників ділянок у низці садових товариств Харківського району просила облаштувати місцеву дорогу від села Михайлівка до села Українське. Саме в цьому районі й знаходяться товариства. За словами заявників, під'їзд до ділянок вони облаштовували своїми силами не один рік, але цього явно не досить, щоб тут продовжував курсувати громадський транспорт.

«Через аварійний стан дороги автобус не може під'їхати до садових товариств, і деяким пенсіонерам доводиться 2-3 км йти пішки. Просимо сприяти відновленню та облаштуванню близько 4 км цієї дороги».

Також дачники просили розширити (прибрати поросль) ділянку дороги від Вовчанської траси до сусіднього села Олександрівка та встановити дорожній покажчик для села Українське.

Вадим Данієлян дав відповідну вказівку директору ДП «Дороги Харківщини» Ігорю Турченку.

«Покажчик буде встановлено протягом 10 днів. Щодо відновлення дороги - коли дозволять погодні умови для її обстеження ми організуємо відповідну комісію в складі представників громадськості та дорожників. Уже після цього будемо робити висновки. Так само діятимемо і в питанні розширення проїжджої частини місцевої дороги - як тільки буде можливо, там проведуть необхідні заходи», - відповів харків'янам заступник керівника області.

З подібним проханням на прийом до Вадима Данієляна звернулися жителі Роганської громади Харківського району. Вони просили забезпечити ремонт 4 км місцевої дороги, що веде до селища, щоб мати автобусне сполучення з обласним центром. Також вони порушили питання відновлення підземного пішохідного переходу на пожвавленій ділянці Чугуївської траси.

Вирішення питань, порушених у ході прийому, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.