Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкривається фотовиставка «Очікування зустрічі»

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкривається фотовиставка «Очікування зустрічі»

Роботи харків`янина Миколи Колісника можна подивитись з 17 січня по 2 лютого.

«Помандрувавши світом половину свого життя, захотілося підкреслити красу нашої землі. Можливо, хтось, подивившись на ці фото, вийде на вулицю і не захоче бити ногами лавки або вікна в неприбраних під’їздах. Можливо, з’явиться в них бажання зробити прибирання в домі, потім - на вулиці, а потім - і на планеті…», - розповідає Микола Колісник.

Микола Колісник є фотографом-аматором. Автор показує природу такою, якою вона є, знаходячи оригінальні сюжети і композиції, і при цьому не користуючись спеціальною фототехнікою і подальшою обробкою фотографій. Роботи Миколи Колісника доводять, що краса знаходиться зовсім поруч, і кожен може до неї доторкнутися.

Під час експонування фотопоетичного есе харківського фотографа Миколи Колісника відбудеться низка культурологічних заходів:

23 січня о 17:00 – зустріч з психологом з циклу лекцій «Мистецтво жити». Тема: «Що ми знаємо і чого ми не знаємо про чоловіків. Мистецтво спілкування з ними». Частина 5. Лектор – психолог, філолог, журналіст Северіна Лорина.

24 січня о 17:00 – лекція Михайла Красикова «По сторінках історії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна».

29 січня о 17:00 – цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін - невідомий художник». Лекція 14. Лектор - доктор мистецтвознавства Олександр Шило.

30 січня о 17:00 – творча зустріч з Валентиною Олемпіюк-Вінниковою, переможницею у номінації «Живопис» у конкурсі митців Харківщини «Ненька», що проводився у 2018 році.

31 січня о 17:00 – творча зустріч з автором виставки «Там в широкім полі воля…» харківським художником Архімандритом Миколаєм (Анатолієм Морозом).