Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

4 січня жителі області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань зі сфер ЖКГ, будівництва та ремонту доріг.

Так, мешканка селища Солоницівка Дергачівського району розповіла про проблеми з газопостачанням. За її словами, під час переходу 48-квартирного житлового будинку на індивідуальне опалення її квартира так і не була під'єднана до теплопостачання.

Щоб з'ясувати причину проблеми, Євгеній Шахненко зв'язався телефоном з головою селищної ради та газовиками.

«Для завершення переходу на індивідуальне опалення місцева громада надасть вам необхідну фінансову допомогу», - пообіцяв заявниці заступник голови ХОДА.

На прийом до Євгенія Шахненка звернулася й харків'янка, мешканка гуртожитку заводу ХЕМЗ. Вона просила сприяти відновленню електропостачання кімнати. Заступник керівника області обіцяв їй розібратися в ситуації й допомогти у вирішенні питання - відповідне доручення отримав представник Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА.

Крім того, з пропозиціями щодо впровадження в області енергоефективних технологій звернувся представник однієї з профільних фірм. Необхідні пояснення надав заступник начальника Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Дмитро Тараненко.

Усі питання, озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити й надати громадянам всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства України.