Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян ознайомився з ходом ремонтних робіт у дитячому садочку на Куп'янщині

Вадим Данієлян ознайомився з ходом ремонтних робіт у дитячому садочку на Куп'янщині

У Глушківський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Берізка» заступник голови ХОДА завітав 27 грудня під час робочого візиту до Куп'янського району.

Вадим Данієлян перевірив хід ремонтних робіт у садочку.

«Наразі ремонт практично завершено, проводяться роботи щодо облаштування санвузлів», - сказав Вадим Данієлян.

Він також відзначив високу якість поведених робіт, ознайомився з роботою дитячого садочка, оглянув басейн та наголосив, що у Програмі соціально-економічного розвитку Харківської області на 2019 рік передбачено виділення коштів з обласного бюджету для проведення капітального ремонту фасаду та покрівлі будівлі.

Голова райдержадміністрації Микола Ситник подякував голові ХОДА Юлії Світличній та її команді за вагому підтримку розвитку дошкільної освіти й запевнив, що спільними зусиллями в районі будуть створені всі належні умови для виховання дошкільнят.

Нагадаємо, під час візиту голови ХОДА з нагоди 95-річчя Куп’янського району одним з об’єктів, що відвідала очільник області, був Глушківський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Берізка». У зв'язку з тим, що в садочку була потреба у відкритті додаткової групи, Юлія Світлична пообіцяла у 2019 році сприяти виділенню коштів для ремонту приміщень четвертої групи. Вже у жовтні поточного року з обласного бюджету були виділені кошти на проведення капітального ремонту приміщення 4-ї групи, придбання меблів, м’якого інвентарю та іграшок. Урочисте відкриття цієї групи очікується у січні наступного року.