Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дарина Попова та Володимир Бєліков – чемпіони України з фігурного катання

Дарина Попова та Володимир Бєліков – чемпіони України з фігурного катання

З 18 по 20 грудня в Києві пройшли змагання серед дорослих, на яких харківські спортсмени вибороли золоту та бронзову медалі.

Чемпіонами країни в танцях на льоду стали Дарина Попова та Володимир Бєліков. За свою коротку та довільну програму підопічні тренера Галини Чурілової отримали від суддів у сумі 159.61 бали. Це перша перемога Дарини та Володимира на дорослому чемпіонаті України.

Друге та третє місце в цій дисципліні між собою розділили кияни Юлія Жата та Ян Луковський (143.40 бали) і Аліса Лупашко та Владислав Хоменський (67.17 бали). На жаль, провідний український дует - харків’яни Олександра Назарова та Максим Нікітін - поборотися за медалі в танцях на льоду на цьому чемпіонаті не змогли через травму Максима, яку він зазнав під час прокату короткої програми.

Ще одну нагороду харківські фігуристи завоювали в чоловічому одиночному катанні. З результатом 155.10 бали третє місце посів Михайло Лейба. Чемпіоном серед чоловіків став киянин Іван Шмуратко (186.12 бали), друге місце посів ще один київський фігурист Андрій Кокура (168.91 бали).

Цей чемпіонат є відбірковим до чемпіонату Європи, який з 21 по 27 січня 2019 року відбудеться у Білорусі, та чемпіонату світу, який з 18 по 24 березня прийматиме Японія.