Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

19 грудня до першого заступника голови ХОДА зверталися переважно за допомогою у вирішенні земельних та транспортних питань.

Так, жительки Харківського району розповіли про багаторічні проблеми з оформленням земельного паю, а також незаконне, на їхню думку, використання сільгосппідприємством земель, призначених для випасу худоби. Марк Беккер дав відповідні доручення представнику ГУ Держгеокадастру в Харківській області.

Із земельним питанням на особистий прийом громадян звернувся житель Красноградського району. За його словами, вже кілька років триває досудове розслідування щодо використання господарством двох паїв жителів області. Розглядається питання оформлення договору пайовика з орендарями. Марк Беккер обіцяв заявникові вивчити проблему, для чого попросив його зібрати повний комплект документів.

Також за допомогою у вирішенні питання щодо виплати фактичної заборгованості із зарплати на заводі «Електроапаратура» звернувся житель Харкова. За словами чоловіка, на підприємстві йому відмовили в видачі довідки про заробітну плату, яка необхідна для оформлення пенсії.

Ще одне питання, яке порушили в ході прийому, стосувалось забезпечення пільгового проїзду на автобусному маршруті сполученням Харків - Старий Салтів.

Вирішення всіх питань, озвучених у ході прийому, Марк Беккер взяв під особистий контроль.