Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев привітав слабозрячих дітей з Днем святого Миколая

Анатолій Бабічев привітав слабозрячих дітей з Днем святого Миколая

19 грудня заступник голови ХОДА відвідав Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс ім. В.Г.Короленка та вручив дітям солодкі подарунки.

«Мені дуже приємно святкувати з вами цей день. Ви талановиті, мужні, веселі і з вами завжди приємно спілкуватись, - звернувся до вихованців закладу Анатолій Бабічев. – Це найкращий в Україні інтернат у своєму профілі. Головне, щоб діти відчували себе щасливими та радісними. Я переконаний – на нашу країну чекає світле майбутнє. Бажаю, щоб всі ваші бажання здійснилися. А ми, дорослі, будемо для цього плідно працювати». 

Анатолій Бабічев також зазначив, що обласна влада активно підтримує інтернатні установи регіону. Окрім того, він нагадав, що в п’ятницю під патронатом голови ХОДА Юлії Світличної відбудеться концерт «Класична феєрія», де будуть зібрані кошти на нове обладнання для цього закладу.

Директор Харківського спеціального навчально-виховного комплексу ім. В.Г.Короленка Олександр Білоусов зазначив, що закладу цього року виповнюється 135 років. Тут навчаються діти з 3 років не лише з Харківської області, але й з 13 регіонів України. На базі інтернату працює музична школа, дві спортивні, духовий оркестр, хор і багато гуртків. Також тут є музей історії закладу. Вихованці школи є переможцями багатьох конкурсів, а досягнення деяких дітей відомі й за межами України. 

«Сьогодні незвичайний день. О пів на сьому до нас на санчатах приїхав святий Миколай. Зайшов до кожної дитини та вручив подарунки. І весь день до нас приходять гості. І весь день у нас проходять святкові заходи. Діти щасливі, радісні, вони танцюють, співають. Наші діти вірять у чудо. І це найголовніше», - сказав Олександр Білоусов.

Анатолій Бабічев також повідомив, що сьогодні в усіх закладах освіти, соціального захисту та інтернатних закладах відбуваються святкові заходи, й кожна дитина отримає подарунки.