Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян у Борівському районі

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян у Борівському районі

18 грудня заступник голови ХОДА за дорученням керівника області Юлії Світличної з робочою поїздкою відвідав Борівщину.

Жителі району зверталися до Євгенія Шахненка для вирішення питань у сфері житлово-комунального господарства та будівництва.

Так, жителька райцентру прийшла, щоб подякувати керівництву ХОДА за допомогу в організації проведення ремонтних робіт даху їхнього багатоквартирного будинку по вул. Партизанській,10. За словами заявниці, покрівля 50-річного будинку знаходилася в аварійному стані майже десять років, і тільки завдяки втручанню керівництва області цього року побудували новий шатровий дах.

«Вдячна керівництву ХОДА за виділені кошти з бюджету області, тепер наша 16-квартирна двоповерхівка має новий дах», - сказала жителька Борової.

Євгеній Шахненко особисто виїхав на об’єкт та ознайомився з результатами ремонту. Він також поспілкувався з місцевими жителями та Борівським селищним головою Олександром Тертишним з приводу створення ОСББ.

«У Боровій з 43 багатоквартирних будинків ОСББ створено лише у 4. Не використовуючи програм, які діють для власників багатоповерхівок, ви втрачаєте можливість за державні кошти провести енергоощадні заходи та необхідні ремонти», - зазначив заступник керівника області.

Також на прийом до Євгенія Шахненка звернувся начальник Борівського комунального підприємства Юрій Чуйко. Він розповів про діяльність підприємства й наголосив на необхідності заміни сміттєвоза. Заступник голови ХОДА пообіцяв розглянути можливість придбання нового спецтранспорту коштом обласного фонду охорони природного середовища.

Під час прийому громадян про необхідний ремонт приміщення Борівського районного будинку культури розповіла його директор. За її словами, коштом місцевого бюджету було виготовлено необхідну проектно-кошторисну документацію. З таким само питанням звернулася й керівник Борівського будинку дитячої творчості. Євгеній Шахненко зазначив, що сприятиме виділенню частини коштів для проведення ремонтів будівель сфери культури з обласного бюджету.

Крім того, з селищним головою та директором комунального господарства заступник керівника облдержадміністрації обговорив питання впорядкування полігону ТПВ та організації вивозу сміття з райцентру та інших населених пунктів району.

Вирішення всіх питань, що були озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.