Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

18 грудня до заступника голови ХОДА зверталися за допомогою в розв'язанні питань зі сфери культури та забезпечення житлом дітей-сиріт.

За допомогою у вирішенні своїх питань цього дня звернулося понад 10 заявників з різних куточків Харківщини. Так, житель міста Харків звернувся до Анатолія Бабічева з пропозицією створити в місті регіональний центр технічної творчості.

«Такий центр підвищував би популярність професій технічного спрямування. Його працівники б відвідували школи в регіоні та допомагали вчителям організовувати тематичні уроки», - зазначив заявник.

Заступник голови ХОДА відзначив, що така пропозиція дуже цікава для області, адже Харків – столиця освіти в Україні. Він пообіцяв ознайомитися з наданими матеріалами та запевнив, що чоловік отримає відповідь у встановлений законодавством термін.

Наступний заявник просив заступника голови ХОДА сприяти включенню до плану будівництва спортивних споруд центру автомотоспорту, а також виділенню земельної ділянки й будівництву траси для проведення змагань і тренувань.

«Наші спортсмени - одні з лідерів у своїй справі. Де б не було нагородження переможців, скрізь - Харківська область. Також, якщо ми втілимо цей проект, ми не лише підтримаємо наших спортсменів, а й вирішимо проблему несанкціонованих перегонів», - відзначив чоловік.

Він наголосив, що створення належних умов для проведення змагань з автомотокросу дозволить проводити в регіоні міжнародні змагання та ще більше підвищувати туристичний потенціал області. Вирішення цього та інших питань, що були порушені в ході прийому, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.