Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській обласній бібліотеці для юнацтва пройде форум працівників культури

У Харківській обласній бібліотеці для юнацтва пройде форум працівників культури

Захід відбудеться 13 грудня о 10:00 за адресою: проспект Ювілейний, 49/8.

Регіональний форум «Децентралізація. Культурний сектор. Бібліотеки: успіхи, виклики, можливості» пройде за підтримки Управління культури та туризму Харківської обласної державної адміністрації.

У ході заходу буде обговорено низку питань, що стосуються реалізації у регіоні реформи децентралізації та її вплив на культурний сектор області. Учасники зможуть обмінятися досвідом і баченнями щодо кращих практик і моделей розвитку закладів культури в умовах розгортання децентралізаційної реформи.

Участь у заході візьмуть експерти Міністерства культури України, Харківської обласної ради, Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, Харківського центру розвитку місцевого самоврядування, Харківської обласної профспілкової організації Профспілки працівників культури, представники бібліотечної спільноти області та інші.

Координатор форуму: заступник директора Харківської обласної бібліотеки для юнацтва Марія Медведська, тел. (0572) 62-60-79, (098) 507-23-98, e-mail: h_libra@ukr.net.