Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Від мокрого снігу дороги регіону прибирають 66 одиниць техніки та 99 робітників

Від мокрого снігу дороги регіону прибирають 66 одиниць техніки та 99 робітників

Станом на 9 годину ранку 12 грудня проїзд автотранспорту забезпечено на всіх автомобільних дорогах області.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області. Так, було зазначено, що в період з 11 по 12 грудня на Харківщині працювало 66 одиниць спецтехніки та 99 робітників дорожнього господарства. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами використали 206 куб. м піщано-сольової суміші.

За даними синоптиків, 12 грудня в області очікуються сильні опади у вигляді мокрого снігу та дощу, ожеледиця, туман. Температура повітря протягом доби - від +3°С до -2°С.

«Дорожні служби працюють у черговому режимі. Продовжуються роботи з водовідведення та розширення проїзної частини від мокрого снігу. При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00», - нагадують дорожники.

Також у САД попереджають, що за умов ожеледиці значно збільшується довжина гальмівного шляху й погіршується керованість автомобілем. Автомобілістам рекомендовано бути особливо уважними за кермом, дотримуватися дистанції і не розвивати високу швидкість.