Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині пройде перший в Україні ярмарок вакансій для студентів-медиків

На Харківщині пройде перший в Україні ярмарок вакансій для студентів-медиків

Захід відбудеться 12 грудня на базі Харківського національного медичного університету.

На ярмарку студенти, інтерни та випускники медичних вишів зможуть поспілкуватися з представниками медустанов і місцевого самоврядування, визначитися з місцем роботи після закінчення навчання. Свої вакансії гостям представлять понад 25 медустанов Харківської області.

«У кожного зі студентів-випускників, інтернів, які відвідають ярмарок, буде унікальна можливість особисто поспілкуватися з представниками медцентрів і керівництвом громад, - підкреслює організатор заходу, виконавчий директор ГС «Українсько-німецька медична асоціація» Вікторія Мілютіна. - Також вони зможуть дізнатися, які умови створені для молодих фахівців, отримати відповіді на питання на теми, які цікавлять, і в результаті визначитися з місцем майбутньої роботи або інтернатури».

Крім того, у рамках ярмарку пройдуть круглі столи за участю представників МОЗ та медичних закладів вищої освіти, на яких обговорять актуальні питання медичної реформи, компетенції сімейного лікаря в сучасних реаліях, поговорять про виклики і нові можливості професії.

Студенти та інтерни також зможуть відвідати майстер-клас від HR-фахівця і дізнатися, як ефективно шукати роботу на ринку праці.

Ярмарок вакансій відбудеться в рамках проекту «Ефективна первинна медицина в громаді», що реалізується в рамках програми Європейського Союзу «Підтримка громадянського суспільства, місцевої влади та прав людини».

Початок - о 10:00. Вхід - вільний.

Довідка. Проект «Ефективна первинна медицина в громаді» реалізується в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини» та фінансується Європейським Союзом.

Виконавці проекту: Харківська обласна рада - координатор та Асоціація місцевих урядів Харківської області, Громадська організація «Агенція змін «Перспектива» та Громадська спілка «Українсько-німецька медична асоціація».

Проект створено задля розбудови ефективної первинної медико-санітарної допомоги у громадах Харківської області шляхом підвищення обізнаності громадськості про медичну реформу, навчання та консультування лікарів, керівників медзакладів та представників місцевого самоврядування, надання міні-грантів для покращення медичного сервісу та вивчення кращих місцевих та міжнародних практик.