Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян у Чугуївському районі

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян у Чугуївському районі

Питання, з якими мешканці району зверталися до заступника голови ХОДА 4 грудня, стосувалися ремонтів об’єктів соціальної сфери та дорожнього господарства.

Перебуваючи з робочою поїздкою в районі, Євгеній Шахненко провів прийоми громадян у Малинівській ОТГ та в Чугуївській райдержадміністрації.

Мешканці Малинівки, серед іншого, попросили заступника керівника області сприяти будівництву пішохідного тротуару по вул. Польовій до вул. Чугуївської. Дорога веде до ліцею, тож нею – по проїзній частині - ходять школярі. Євгеній Шахненко виїхав на місце, щоб оглянути дорогу, і погодився з тим, що ситуацію необхідно терміново виправляти. Він пообіцяв мешканцям селища надати можливу допомогу у вирішенні цього питання.

Під час прийому в РДА до заступника керівника області звернулися з проханням допомогти у ремонті Новопокровської школи, дах і фасад якої, за словами батьків учнів, знаходиться в аварійному стані. Євгеній Шахненко наголосив на тому, що сфера освіти є пріоритетною для голови ХОДА Юлії Світличної. Він доручив місцевому керівництву підготувати комплексний проект реконструкції школи та запевнив, що обласна адміністрація та її керівник особисто нададуть повну підтримку в реалізації такого проекту.

Також на прийом прийшли мешканці селища Кочеток. Вони висловили вдячність голові ХОДА Юлії Світличній за сприяння у будівництві модульної котельної в населеному пункті. Завдяки цьому в селищі було вирішено проблеми з опаленням, крім того, тарифи на тепло зменшилися. Заявники також попросили в Євгенія Шахненка сприяти у будівництві дитячого майданчика у населеному пункті. Заступник керівника ХОДА зауважив, що в області сьогодні активно будуються як ігрові, так і спортивні майданчики. Він пообіцяв, що в наступному році це питання буде вирішене і в Кочетку.

Розгляд та вирішення всіх питань, озвучених у ході прийому, Євгеній Шахненко взяв на особистий контроль.

Також заступник голови ХОДА провів у районній державній адміністрації зустріч з активом Чугуївського району. Під час заходу були розглянуті проблемні питання району, підбиті підсумки 2018 року та озвучені плани та завдання на 2019-й.