Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

У ході прийому 28 листопада до заступника голови ХОДА зверталися здебільшого з питань, що стосувалися медичної сфери та сфери соціального захисту населення.

Значна кількість заявників звернулися на прийом з проханнями сприяти виділенню матеріальної допомоги на лікування та придбання медичних препаратів. Громадяни, які потребують лікування, були направлені на обстеження до обласних медичних закладів.

Серед заявників були й воїни-інтернаціоналісти, котрі звернулися до Михайла Черняка з проханням вирішення питань, що стосуються організації в 2019 році відзначення 30-річчя виведення військ з Афганістану.

«Ми звертаємось до вас з проханням виділення матеріальної допомоги сім’ям загиблих воїнів. У 2019 році дуже важлива дата, тому ми просимо сприяти вирішенню цього питання», - зазначили заявники.

Михайло Черняк запевнив, що питання соціального захисту воїнів-інтернаціоналістів постійно знаходиться на контролі обласної влади.

«Вашу пропозицію ми врахуємо, думаю, що така процедура дуже доречна до 30-річчя. Ви ж знаєте, що ми завжди, якщо дозволяє бюджет, підтримуємо ваші ініціативи», - запевнив заявників Михайло Черняк.

Також на прийом до заступника голови ХОДА звернулися заявники щодо організації роботи з обліку громадян, які безпосередньо брали участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи. Це питання порушувалося й під час минулих особистих прийомів.

«Після нашої останньої зустрічі ми виконали всі ваші рекомендації. Хочемо подякувати вам за те, що в нас настільки налагоджена взаємодія. Наша спільна робота є прикладом для інших регіонів, адже, зустрічаючись, ми постійно ділимося досвідом. У жодній області України немає настільки злагодженої роботи», - зазначили заявники.

Усі питання, озвучені під час прийому, будуть детально вивчені фахівцями профільних підрозділів ХОДА та Пенсійного фонду. Заявники отримають відповіді та можливу допомогу у визначені законодавством терміни.