Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В обласній лікарні для чорнобильців ремонтні роботи ведуться згідно з графіком

В обласній лікарні для чорнобильців ремонтні роботи ведуться згідно з графіком

В Обласному диспансері радіологічного захисту населення відбулось засідання оперативного штабу з питань реконструкції та капремонту будівлі.

Засідання пройшло під керівництвом заступника голови ХОДА Вадима Данієляна за участю керівництва медичного закладу, представників підрядної компанії, а також членів громадських чорнобильських організацій Харкова й області.

«Питання ремонту в обласній лікарні для чорнобильців – номер один для всієї області. Голова ХОДА Юлія Світлична приділяє йому особливу увагу, - сказав Вадим Данієлян. - На цю лікарню вперше виділено кошти для проведення капітального ремонту. На це чорнобильці всієї області чекали дуже довго, й ми розуміємо свою відповідальність перед ними».

За інформацією заступника керівника ХОДА, обласний бюджет виділив додаткове фінансування для проведення розширеного переліку робіт, що проводяться в операційному блоці.

«Станом на сьогодні ми отримали кошти в повному обсязі, це дає змогу проводити ремонтні роботи згідно з графіком. Уже завершили штукатурку стін, встановлюємо освітлення, а наступного тижня почнеться встановлення енергоощадних дверей», - зазначив представник підрядної компанії.

За словами підрядника, ремонт в операційному блоці буде завершено впродовж трьох тижнів.

«Що стосується проведення ремонтних робіт на першому поверсі, цей об’єкт фінансується коштом іноземного інвестора, то там залишилось завершити підлогу, пофарбувати стіни та встановити світильники та радіатори. Впродовж грудня ми все завершимо», - сказав підрядник.

Голова ГО «Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля» Володимир Проскурін відзначив, що представники їх організації дуже ретельно слідкують за ходом ремонту і мають претензії до підрядника, який не надав детальний план виконання робіт на засідання.

«Ми на наступному тижні проведемо позачергове засідання штабу з питань реконструкції та капремонту будівлі медичного закладу, на якому представники підрядної компанії будуть зобов’язані надати розширений звіт», - сказав Вадим Данієлян.