Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівництво ХОДА взяло участь у селекторній нараді Мінрегіонбуду

Керівництво ХОДА взяло участь у селекторній нараді Мінрегіонбуду

26 листопада заступники голови ХОДА Євгеній Шахненко та Вадим Данієлян взяли участь у всеукраїнській селекторній нараді Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Засідання пройшло під головуванням Віце-прем’єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка.

Центральним питанням наради стало будівництво сільських амбулаторій у рамках ініційованої Президентом реформи зміцнення сільської медицини.

Євгеній Шахненко нагадав, що на даний момент на Харківщині будується 30 нових амбулаторій. Близько десяти з них мають завершити до кінця цього року. Звертаючись до учасників наради, які були присутні в харківській студії, заступник голови ХОДА наголосив на важливості своєчасного проведення всіх тендерних процедур. Це дозволить не тільки виконати якомога більше робіт вже у цьому році, а й дозволить освоїти всі кошти, виділені Харківщині для будівництва амбулаторій на цей рік.

Ще однією темою засідання стало розгалуження мережі ЦНАПів. Завдання Міністерства регіонального розвитку – створити таку мережу, щоб 90% населення могли дістатися ЦНАПів протягом 30 хвилин. На Харківщині сьогодні на різних стадіях виконання знаходяться 4 проектів ЦНАПів.