Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

21 листопада до першого заступника голови ХОДА зверталися здебільшого з транспортних та земельних питань.

За допомогою до Марка Беккера звернулися понад 10 жителів Харківської області. Так, жителі Ізюмського району звернулися до першого заступника голови ХОДА з проханням сприяти вирішенню питання щодо пільгового проїзду в громадському транспорті.

«Усі ми - учасники АТО, захищали нашу державу, але, повернувшись до мирного життя, зіткнулися з проблемою. Вчора, навіть коли ми прийшли придбати білети до Харкова, щоб потрапити до вас на прийом, у нас знову виникла проблема в касі автовокзалу. Ми викликали поліцію, щоб зафіксувати факт порушення наших прав. Ми всі є членами ветеранської спілки нашого району та, спілкуючись з представниками інших спілок, бачимо, що такі проблеми є лише в нас», - зазначили заявники.

Також воїни АТО поскаржилися, що вони не отримують необхідного оздоровлення та мають труднощі з оформленням земельних ділянок.

Марк Беккер повідомив заявникам, що це питання взято на особистий контроль і буде неодмінно вирішено.

«Ми розберемося в ситуації, буде спрямовано листа до РДА задля вирішення проблеми на місці», -  запевнив перший заступник голови ХОДА.

Також до Марка Беккера звернулася жителька Барвінківського району з проханням сприяти виділенню їй матеріальної допомоги на проведення оперативного лікування.

«У мене проблеми з колінним суглобом, лікарі впевнені, що він лікуванню не підлягає. Тепер лише заміна. Коштів на проведення такої вартісної операції в мене немає, тому дуже прошу вас сприяти виділенню мені матеріальної допомоги», - сказала жінка.

Марк Беккер пояснив заявниці, що цим питанням опікується профільний заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

«Сьогодні наші спеціалісти допоможуть вам зібрати всі необхідні матеріали для того, щоб подати заяву на отримання коштів. А вже після я передам їх на контроль Михайла Черняка», - відповів заявниці перший заступник голови ХОДА.

Це та інші питання, що були озвучені під час прийому громадян, Марк Беккер пообіцяв детально вивчити та надати заявникам відповіді та можливу допомогу в рамках законодавства України.