Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде виставка, присвячена публічному управлінню

У Харкові пройде виставка, присвячена публічному управлінню

Захід відбудеться 29 листопада в Харківському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України (пр. Московський, 75).

П’ята науково-освітня виставка «Публічне управління XXI», присвячена 100-річчю державної служби та Дню місцевого самоврядування в Україні, організована вишем, Національним агентством України з питань державної служби, ХОДА, Харківською обласною радою, Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області та Харківським університетським консорціумом.

«Метою виставки є утвердження ролі державної служби та місцевого самоврядування як основи для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності. Також ми презентуємо досягнення, сучасні розробки та можливості галузі знань «Публічне управління та адміністрування», продемонструємо здобутки органів публічної влади Харківської області», - розповіли організатори.

У межах виставки планується низка заходів:

– круглий стіл на тему: «Підготовка фахівців з публічного управління: нові умови та процедури із забезпечення якості»;

– круглий стіл на тему: «Розвиток об'єднаних територіальних громад в умовах децентралізації»;

– засідання Ради молодих учених при Харківській обласній державній адміністрації на тему: «Реалізація проектів молодих учених Харківської області»;

– інтерактивна панель «Оцінювання функціональної та компетентнісної спроможності державних службовців в Україні»;

– презентація науково-освітнього пілотного проекту «Є така професія – служити народу України» та ін.

До участі у виставці запрошуються представники закладів вищої освіти та наукових установ України, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, асоціацій та фондів, громадських організацій та засобів масової інформації, а також інші зацікавлені особи.

Реєстрація учасників розпочнеться о 8:30.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті ХарРІ НАДУ або за тел. +38 (057) 732-32-55.